Welke aov voor u?

Iedere ondernemer is anders. Daarom is een goede aov maatwerk. Om u alvast op de goede weg te helpen hebben we uiteenlopende aov’s voor verschillende soorten ondernemers ontwikkeld.

Voor medisch en zakelijk professionals: Beroeps-AOV

Movir is van oudsher dé arbeidongeschiktheidsverzekeraar voor medisch en zakelijk professionals met minimaal hbo-niveau. Bent u bijvoorbeeld jurist, architect of arts? Dan verzekert u zich met de Beroeps-AOV.

Voor andere ondernemers: Soepel&Zeker AOV

Movir heeft haar jarenlange kennis en ervaring gebruikt om ook een aov op maat te maken voor andere ondernemers, dus ook voor zzp’ers. Bent u bijvoorbeeld veehouder, stukadoor, winkelier of fotograaf? Dan is er voor u de Soepel&Zeker AOV.

Voor professionals in loondienst:

Als u medisch of zakelijk professional (met minimaal hbo-niveau) in loondienst bent, denkt u wellicht dat u geen individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt. U bent immers verzekerd via uw werkgever. Maar met een bovengemiddeld inkomen, loopt u misschien toch substantiële financiële risico’s. Daarom hebben wij ook een aov voor professionals in loondienst.

Aanvullend: Ongevallenverzekering

Vul uw arbeidsongeschiktheidsverzekering aan met een Ongevallenverzekering. Dan hebt u een uitgebalanceerde verzekering!

Een aov afsluiten?

Arbeidsongeschiktheid is een groot financieel risico. Een aov van Movir sluit u daarom via een adviseur. Bel 030 607 87 00 voor een adviseur bij u in de buurt.

Zakelijk professional aov

Wilt u meer weten of advies op maat?

Maak een afspraak