Trainers mindfulness

De hoofdtrainer van de verkorte training 'Introductie in mindfulness’ is Cornelie Bol. Zij kent de wereld van de advocatuur en zakelijke dienstverlening van binnenuit. Zij spreekt de taal van de deelnemers en kan daardoor een goede brug slaan tussen de deelnemers en de aangereikte materie.

Cornelie heeft ruime ervaring als coach en trainer. Zij begeleidt mensen en teams in bewustwording, ontwikkeling en verandering. Naast de ingang van het gesprek zet Cornelie verschillende methodes in, zoals energetisch en systematisch werk, mindfulness en de leer van de karakterstructuren. Zij is gecertificeerd mindfulnesstrainer (VVM) en heeft veel ervaring in het geven van individuele en groepstrainingen op het gebied van presentatie, overtuigingskracht en authenticiteit en op het vlak van coaching en coachend leidinggeven.

Cornelie is ook werkzaam als manager en hoofddocent vaardigheden in de Beroepsopleiding Advocaten.

Co-trainer
Co-trainer is Thomas Bijsterbosch. Thomas is een zeer ervaren mindfulnesstrainer, gecertificeerd bij de Vereniging Mindfulness-based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) in categorie 1 (hoogste categorie). Thomas geeft, naast zijn particuliere groepen, mindfulnesstrainingen bij o.a. advocatenkantoren ‘de Brauw’ en ‘Stibbe’.

Aanmelden – meer informatie
Meld u aan voor deze training op de website van Balieplus. Neem voor meer informatie contact op met Dialogue via (035) 54 11 844 of stuur een e-mail naar info@dialoguebv.nl.