Apothekers

Begin 2015 nodigden wij apothekers uit om een Pas op de Plaats te maken. Een hulpmiddel om even bij uzelf stil te staan. Door online enkele vragen te beantwoorden krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw situatie en persoonlijke aandachtspunten. Veel apothekers maakten een Pas op de Plaats.

Veel apothekers die even bij zichzelf stilstonden ervaren …
Uit analyse van de geanonimiseerde resultaten blijkt dat veel apothekers voldoening halen uit het werk. Daarbij geven zij aan dat zij hun persoonlijke kwaliteiten kwijt kunnen in het werk en voldoende steun ervaren vanuit de werkomgeving. Ouderen kijken ook met voldoening terug op hun werkzame leven.

Anderzijds geven veel apothekers aan toch aan het werk te zijn op vrije dagen en dat zij zich zorgen maken over de veranderingen in hun vakgebied. Mannen ervaren daarbij hun werk meer als emotioneel belastend dan vrouwen en maken zich ook meer zorgen over de veranderingen in hun vakgebied. Vrouwen daarentegen hebben meer moeite om hun aandacht te verdelen tussen thuis en werk. Herkent u dit?

Wilt u een Pas op de Plaats maken? Kijk dan op elestia.nl/pas-op-de-plaats/.

Elestia kan u helpen
Bemerkt u dat uw balans niet optimaal is of wilt u uw dagelijkse beslommeringen goed op een rij krijgen? De coaches en counselors van Elestia kunnen u helpen bij het creëren van een goede werk-privébalans en ondersteuning bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen met Elestia en te ervaren wat Elestia voor u kan betekenen. Elestia werkt anoniem en de dienstverlening is voor verzekerden van Movir kosteloos, tot zes face-to-facegesprekken per kalenderjaar. U kunt Elestia bereiken via telefoonnummer 0800 22 44 228 of via e-counseling.