Werken bij Movir...

...is werken bij de 'Beste Inkomensverzekeraar’ van Nederland

Wij zijn van mening dat mensen graag willen werken en daarmee een goed leven willen opbouwen. De dienstverlening van Movir is er daarom op gericht dat zij dat verantwoord en duurzaam kunnen doen door onze op het individu gerichte preventie. En wanneer werken niet meer lukt, dan bieden wij naast financiële zekerheid onze persoonlijke re-integratie dienstverlening. Daarmee onderscheiden we ons van andere verzekeraars. Wij zijn enorm trots dat onafhankelijke adviseurs ons al zes keer hebben uitgeroepen tot ‘Beste Inkomensverzekeraar’.

Onze werkwijze is terug te vinden in onze kernwaarden. Persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht. Deze ervaar je ook in de informele sfeer binnen Movir. De lijnen zijn kort en de samenwerking tussen collega’s en afdelingen is prettig. Dat komt ook doordat we met ruim 200 collega’s betrokken en flexibel zijn én een hands-on-mentaliteit hebben. Wij zijn trots om bij Movir te werken.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze inleiding? Kijk dan of er een vacature is of stuur ons een open sollicitatie. Hieronder vind je welke richtlijnen we daarvoor hanteren.

 • Je bent ten minste in het bezit van een havo- of vwo-diploma.
 • Als je werkervaring hebt opgedaan in de verzekeringsbranche, heb je een streepje voor.
 • Je beschikt over prima communicatievaardigheden.
 • Je bent klantgericht, servicegericht en oplossingsgericht.
 • Je bent ondernemend, initiatiefrijk, besluitvaardig en hebt een open mind voor veranderingen/vernieuwingen.
 • Je werkt graag in teamverband.

Stuur ons je motivatie per e-mail en sluit je curriculum vitae bij. Geef in de onderwerpregel van je e-mail duidelijk aan naar welke functie of vakgebied je interesse uitgaat.

7 redenen om bij Movir te werken

 1. Je werkt bij de beste inkomensverzekeraar van Nederland.*
 2. Door de platte organisatie is Movir erg slagvaardig.
 3. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om je ideeën te realiseren.
 4. De werksfeer is prettig en informeel.
 5. Het werk is erg veelzijdig. Er wordt gewerkt in kleine teams waardoor je multi-inzetbaar moet zijn.
 6. Als je initiatief toont, liggen er veel kansen voor je.
 7. Movir biedt je prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Movir vind je functies op het gebied van Relatiebeheer, Preventie & Re-integratie, Medisch Advies, IT, Finance, Marketing en Sales.

* Financieel adviseurs aangesloten bij brancheorganisatie Adfiz noemen Movir al sinds 2009 de ‘Beste Inkomensverzekeraar’.