13
december
2016
|
13:21
Europe/Amsterdam

Soepel&Zeker AOV nóg aantrekkelijker: Dé Starters-aov

Premie gaat omlaag

Sinds begin 2015 verzekeren ook landbouwers, winkeliers, schilders, fotografen en mensen met honderden andere beroepen zich met de Soepel&Zeker AOV bij Movir. Dit is een verzekering met een zeer uitgebreide dekking. Met flexibiliteit en vrijheid als uitgangspunt. Nu heeft Movir de kortlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Kort’) nóg aantrekkelijker gemaakt, vooral voor starters!

Betaalbaar voor iedereen
Een aov kan een flinke kostenpost zijn, zeker voor startende ondernemers. Veel van hen kiezen er daarom voor om zich niet te verzekeren. Een groot risico als je geen financiële buffer hebt! Om ook starters de eerste jaren zekerheid van inkomen te kunnen bieden als ze arbeidsongeschikt raken, hebben we de premie van de kortlopende Soepel&Zeker AOV verlaagd. Zo profiteren ook starters van de kwaliteit van Movir.

Deze aov groeit met u mee
De kortlopende Soepel&Zeker AOV keert maximaal drie jaar uit bij arbeidsongeschiktheid. Zo hebt u als starter met een beperkt inkomen in ieder geval iets geregeld. Goed om te weten: 80% van de zelfstandigen herstelt binnen drie jaar als zij arbeidsongeschikt raken. Gaat u meer verdienen of verandert uw privésituatie? Dan stapt u eenvoudig over naar een langlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Lang’) als u niet arbeidsongeschikt bent en nog geen 55 jaar. In plaats van het invullen van een uitgebreide reeks vragen over gezondheid, volstaat vanaf nu een korte vragenlijst (validiteitsverklaring).

Bereken nu uw premie.