23
oktober
2018
|
13:17
Europe/Amsterdam

Movir op am:dag 2018

Dinsdag 20 november is Movir aanwezig op de am:dag 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Namens Movir geeft persoonlijkheidspsycholoog Andreas Wismeijer een expertsessie waarin hij ingaat op de samenhang tussen persoonlijkheid en stress. Zijn sessie helpt u om het beste uit uzelf te halen.

Tijdens de vorige am:dag introduceerde Movir de online scan Word jij vaak geprikkeld? voor financieel adviseurs. Dit jaar gaat Andreas Wismeijer in zijn expertsessie op humorvolle wijze in op de resultaten van deze scan en op de persoonlijkheid van financieel adviseurs op hun functioneren. Dit levert inzichten op die u als financieel adviseur helpen om voortaan efficiënter en succesvoller te werken. Schrijf u nu in voor de am:dag en meld u aan voor de sessie met Andreas Wismeijer. 

De expert
Andreas Wismeijer is docent aan de Universiteit van Tilburg én de Nyenrode Business Universiteit op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie.
Bezoek ook onze stand
Movir is ervan overtuigd dat u graag wilt werken en daarmee een goed leven wilt opbouwen. Daar helpen we u graag bij. Bezoek ook onze stand om daar met ons over in gesprek te gaan. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.