06
april
2018
|
17:47
Europe/Amsterdam

Melkveehouder? Zo houd je je werk vol tot je pensioen

Tweede editie van magazine met praktische tips en inzichten

Uit onderzoek van Movir kwam eind 2017 naar voren dat veel melkveehouders kampen met stress of met fysieke klachten. Vaak zijn deze klachten te voorkomen. Movir geeft melkveehouders tips en inzichten hoe je dat doet. 

Movir ondersteunt ondernemers om arbeidsgeschikt te blijven. Eén van de manieren waarop dat gebeurt, is door het delen van kennis die bijdraagt aan werkplezier. Eind 2017 kwam Movir met een eerste editie van het online magazine voor melkveehouders. Daarin stonden inzichten die je als melkveehouder helpen om mentaal om te gaan met de druk. In deze nieuwe editie van het magazine lees je ook tips die je helpen om het werk lichamelijk vol te houden tot je pensioen. 

Hoe veerkrachtig ben jij?
Speciaal voor Movir maakte coachingsdienst Elestia een online scan voor melkveehouders. Daarmee zie je in een paar minuten of stress bij jou een rol speelt en waar je op zou moeten letten. Doe de scan nu.

Zo ervaren agrariërs Movir
Benieuwd wat Movir nog méér te bieden heeft aan melkveehouders?  Lees dan het online magazine voor melkveehouders. Daarin vind je ook persoonlijke verhalen van agrariërs die de dienstverlening van Movir ervaren hebben.  Bekijk ook het praktijkvoorbeeld in onderstaande video: 

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.