12
januari
2017
|
18:13
Europe/Amsterdam

Daarom vinden adviseurs ons de beste in aov

Zes redenen om een aov van Movir te kiezen

Al sinds 2009 roepen onafhankelijke adviseurs Movir jaarlijks uit tot de beste inkomensverzekeraar Graag zetten we voor u op een rijtje wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) van Movir anders maakt dan een aov bij een andere verzekeraar. Dit om u een inzicht te geven in de verschillen bij aov’s in Nederland. 

1. De enige specialist op het gebied van aov

Movir is al meer dan 100 jaar de enige specialist op het gebied van aov. Al onze medewerkers hebben dezelfde focus: arbeidsgeschiktheid bevorderen. Die focus en ervaring met aov ervaart u als u met ons te maken krijgt.

2. Kwaliteit en kennis

In 1896 zijn we begonnen als verzekeraar voor artsen, een doelgroep die hoge eisen stelt. Niet alleen aan zichzelf, maar ook aan hun aov. Zo leerden we hoe we onze verzekerden het beste ondersteunen om gezond en met plezier te kunnen blijven functioneren. Ieder beroep brengt andere risico’s met zich mee. Om hier meer inzicht in te krijgen, werken wij intensief samen met beroeps- en brancheverenigingen. We initiëren en financieren (wetenschappelijk) onderzoek naar onder andere beroepsrisico’s. Van die kennis en netwerken profiteert u als u bij ons verzekerd bent.

3. Onafhankelijke coaching, ook voor uw gezin

Met een aov van Movir kunt u rekenen op de steun van Elestia. Daar kunt u 24/7 terecht voor hoogwaardige coaching, zonder dat Movir, uw huisarts of werkgever daarover wordt geïnformeerd. U en uw inwonende gezinsleden kunnen Elestia raadplegen voor allerlei onderwerpen. Zowel zakelijk als voor persoonlijke ontwikkeling.

4. We nemen zorgen van u weg

Bij Movir willen we u helpen vitaal te blijven door preventie. En wanneer werken niet meer lukt, dan bieden wij u financiële zekerheid en hulp om te re-integreren. Wanneer u zich arbeidsongeschikt meldt, starten wij na de eigenrisicotermijn met uitkeren. Zo nemen we de eerste (financiële) zorg weg. Daarnaast staat een team van specialisten voor u klaar. In dat team zitten in ieder geval een medisch adviseur, een arbeidsdeskundige en een re-integratiebegeleider. Die laatste coördineert uw re-integratietraject en is uw persoonlijke aanspreekpunt. Onze specialisten kijken samen met u hoe u zo snel mogelijk maar op een verantwoorde manier weer in uw eigen beroep kunt terugkeren.

 

Uitstekende voorwaarden

Bij een hoogwaardige aov horen uitstekende voorwaarden. Ook daarin loopt Movir voorop:

5. Uw beroep staat centraal bij een aov van Movir 

Bij Movir kijken we altijd naar het beroep dat u uitoefent en bij ons verzekerd hebt. Dat merkt u bijvoorbeeld als wij u helpen arbeidsgeschikt te blijven of in geval van re-integratie. Uw beroep staat dan altijd centraal. 

6. Bij Movir weet u wat u verzekert

De hoogte van uw inkomen kan wisselen. Bijvoorbeeld omdat u investeringen doet of omdat de markt verandert. Movir begrijpt dat. Daarom vragen wij uw inkomen niet op om onze uitkering of het verzekerde bedrag te kunnen verlagen. Wij keren uit wat u hebt verzekerd. Zo hebt u financiële zekerheid als u arbeidsongeschikt raakt, ook als uw inkomen tijdelijk wat lager is. Dit maakt onze aov’s ‘zuivere sommenverzekeringen’.

Download hier de voorwaarden van de verschillende aov's van Movir.

 

Meer weten over een aov van Movir? 

Niet alleen onafhankelijke adviseurs vinden Movir de beste voor uw aov. We scoren gelukkig ook al jaren hoog in klanttevredenheidsonderzoeken. Wilt u ook profiteren van de kwaliteit van Movir? Bekijk dan hoe u een aov kunt aanvragen of bespreek uw situatie en wensen met een financieel adviseur. Die zorgt voor een verzekering die bij u past. Neem contact op met uw adviseur of bel (030) 607 87 00 voor een adviseur bij u in de buurt.

 

Ervaringen met onze ondersteuning bij duurzame arbeidsgeschiktheid: