23
oktober
2018
|
17:05
Europe/Amsterdam

Accountantsdag 2018

Hoe houdt u als accountant balans in een omgeving waar veel van u wordt gevraagd? Tijdens de NBA Accountantsdag neemt topondernemer Sebastian Mennes u mee in de inzichten die hij opdeed nadat hij tegen de grenzen van zijn kunnen aanliep. De Accountantsdag vind plaats op woensdag 21 november in de Rai in Amsterdam.

Sebastian Mennes werd in 2009 verkozen tot één van de 25 meest veelbelovende ondernemers van Nederland. Kort daarna liep hij tegen de grenzen van zijn kunnen aan. Tijdens de Accountantsdag deelt hij zijn indringende verhaal en gaat hij het gesprek met u aan. In het door Movir gesponsorde college laat Mennes zien hoe u er als mens én als professional beter uitkomt als u de strijd met uzelf durft aan te gaan.

Haal ook het beste uit uzelf
Meld u nu aan de voor de NBA Accountantsdag en laat u inspireren. Kom ook langs bij onze stand om eens te praten over hoe u het beste uit uzelf kunt blijven halen. 

Scan: 'Hoe voel jij je onderaan de streep?
Wilt u inzicht in uw stressniveau en in uw persoonlijke aandachtspunten? Doe dan nu de online scan voor accountants Hoe voel jij je onderaan de streep? 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.