De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir

Een aantal redenen om de aov van Movir te kiezen

Al sinds 2009 vinden onafhankelijke adviseurs Movir de 'Beste inkomensverzekeraar’. Dat maakt ons trots en we doen er alles aan om die waardering te behouden. Hier leest u wat Movir zo bijzonder maakt.

Een échte aov-specialist

Dat is Movir, een echte specialist. Met 150 medewerkers zijn we dag in dag uit bezig met maar één ding. Het voorkomen en oplossen van arbeidsongeschiktheid voor onze verzekerden. Door die focus hebben we een enorme kennis opgebouwd over goede preventie en re-integratie.

Persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht

Dat zijn de drie kernwaarden van waaruit iedere Movir-medewerker handelt. En dat merkt u zodra u met ons te maken krijgt. Onze dienstverlening is mensenwerk. U krijgt bij ons geen callcenter of keuzemenu, u wordt niet eindeloos doorverbonden. Wij staan direct voor u klaar.

Uw eigen beroep centraal

Movir hanteert een zuiver beroepscriteriumBij het vaststellen van arbeidsongeschiktheid en bij re-integratie kijkt Movir uitsluitend naar het door u verzekerde beroep. . Dat betekent dat we bij het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid kijken naar het beroep dat u uitoefent en bij ons verzekerd hebt. Ook bij re-integratie staat uw eigen beroep bij ons centraal.

Geen inkomenscorrectieBij Movir worden inkomsten uit andere bronnen niet meegenomen bij de bepaling van een uitkering. Ook corrigeren wij het daadwerkelijk verdiende inkomen niet op het verzekerde bedrag.

Movir hanteert geen inkomenscorrectieBij Movir worden inkomsten uit andere bronnen niet meegenomen bij de bepaling van een uitkering. Ook corrigeren wij het daadwerkelijk verdiende inkomen niet op het verzekerde bedrag. bij uitkering, dit betekent dat wij inkomsten uit andere bronnen niet meenemen bij de bepaling van uw uitkering. Ook wordt uw daadwerkelijk verdiende inkomen niet gecorrigeerd op het verzekerde dagbedrag.

Aanvangskorting

Sluit u een aov van Movir, dan ontvangt u eenmalig een aanvangskorting. Deze aantrekkelijke regeling biedt een forse premiekorting, afhankelijk van de contractduur. De korting is niet van toepassing op de Ongevallenverzekering.

Lees meer over de aanvangskorting.

Voor ondernemers biedt de Soepel&Zeker AOV een aanvangskorting: het eerste jaar 30%, het tweede jaar 15% en het derde jaar 7,5%.

Gerichte preventie

Geen enkele verzekering kan u beschermen tegen arbeidsongeschiktheid. Wel kunnen we met effectieve preventie het risico op arbeidsongeschiktheid verkleinen.

Met gerichte preventieprogramma’s doen we er alles aan om het risico op arbeidsongeschiktheid te beperken.

Lees meer over onze preventie

Onafhankelijke coaching voor u en uw gezin

Bovendien bieden we verzekerden hoogwaardige externe coaching & counselingdiensten aan via Elestia. Coaching zonder dat Movir, uw huisarts of werkgever hierover wordt geïnformeerd.

Lees meer over Elestia

Bewezen re-integratieaanpak

Wanneer u zich arbeidsongeschikt meldt, starten wij direct met uitkeren. Zo nemen we de eerste (financiële) zorg weg. Vervolgens kijken we samen met u hoe u zo snel mogelijk op een verantwoorde manier weer in uw eigen beroep kunt terugkeren.

Lees alles over onze re-integratieaanpak

Tevreden klanten

We hebben zeer tevreden klanten. Zowel bij het sluiten van hun aov als op het moment dat het er echt op aan komt. Ook in 2016 heeft Movir haar jaarlijkse tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder klanten. Bekijk de resultaten.

Wat maakt Movir zo goed?

Benieuwd waarom onafhankelijke adviseurs keer op keer kiezen voor Movir als de beste op het gebied van aov? Lees hier zes redenen om een aov van Movir te kiezen.

Wat kost mijn aov?

Binnen 2 minuten hebt u een goede indicatie wat u als zelfstandige betaalt én verzekert!

Bereken mijn premie
Zakelijk professional aov

Wilt u meer weten of advies op maat?

Maak een afspraak