De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir

Redenen om de aov van Movir te kiezen

Een échte aov-specialist

Dat is Movir, een echte specialist. Met ruim 300 medewerkers zijn we dag in dag uit bezig met maar één ding. Verzekerden helpen gezond en met plezier te kunnen werken. Door die focus hebben we een enorme kennis opgebouwd over goede preventie en re-integratie.

Persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht

Dat zijn de drie kernwaarden van waaruit iedere Movir-medewerker handelt. En dat merkt u zodra u met ons te maken krijgt. Onze dienstverlening is mensenwerk. U krijgt bij ons geen callcenter of keuzemenu, u wordt niet eindeloos doorverbonden. Wij staan direct voor u klaar.

Uw eigen beroep centraal

Bij het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid en uw re-integratie kijken wij naar het beroep dat u uitoefent en bij ons verzekerd hebt.

Geen inkomenscorrectieBij Movir worden inkomsten uit andere bronnen niet meegenomen bij de bepaling van een uitkering. Ook corrigeren wij het daadwerkelijk verdiende inkomen niet op het verzekerde bedrag.

Inkomsten uit andere bronnen nemen wij niet mee bij de bepaling van uw uitkering. Ook corrigeren wij uw daadwerkelijk verdiende inkomen niet op het verzekerd dagbedragHet bedrag dat u krijgt uitgekeerd wanneer u volledig arbeidsongeschikt bent. Hierop is ook uw premie gebaseerd. .

Aanvangskorting

Sluit u een aov van Movir, dan ontvangt u eenmalig een aanvangskorting. Deze aantrekkelijke regeling biedt een forse premiekorting. De korting is niet van toepassing op de Ongevallenverzekering.

Bent u medisch of zakelijk professional en sluit u een Beroeps-AOV? Lees hier meer over de aanvangskorting.

Ondernemers die een Soepel&Zeker AOV sluiten, kunnen kiezen voor een doorlopende premiekorting of een hogere premiekorting in de eerste drie jaar:

  • Doorlopende korting van 3,5% over de hele looptijd.
  • Korting in de eerste drie jaar: 30% korting in het eerste jaar, 15% in het tweede jaar en 7,5% in het derde jaar.

Gerichte preventie

Geen enkele verzekering kan u beschermen tegen arbeidsongeschiktheid. Wel doen we met gerichte preventieprogramma’s er alles aan om het risico op arbeidsongeschiktheid te beperken.

Lees meer over onze preventie

Onafhankelijke coaching voor u en uw gezin

U kunt anoniem en kosteloos gebruikmaken van de coachingdiensten van Elestia, zonder dat Movir, uw huisarts of werkgever hierover wordt geïnformeerd.

Lees meer over Elestia

Bewezen re-integratieaanpak

Wanneer u zich arbeidsongeschikt meldt, begeleidt een team u om zo snel mogelijk weer gezond en met plezier aan het werk te gaan.

Lees alles over onze re-integratieaanpak

Premievrijstelling tijdens arbeidsongeschiktheid

Als u langer dan een jaar arbeidsongeschikt bent, kunt u recht hebben op premievrijstelling. Hoe dat in uw situatie geregeld is, leest u in de voorwaarden van verzekering.

Tevreden klanten

We hebben zeer tevreden klanten. Zowel bij het sluiten van hun aov als op het moment dat zij een beroep doen op de verzekering. Ook in 2017 heeft Movir haar jaarlijkse tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder klanten. Bekijk de resultaten.

Wat kost mijn aov?

Binnen 2 minuten hebt u een goede indicatie wat u als zelfstandige betaalt én verzekert!

Bereken mijn premie
Zakelijk professional aov

Wilt u meer weten of advies op maat?

Maak een afspraak