Introductie in mindfulness

Als advocaat bent u werkzaam in een dynamische omgeving. Dagelijks heeft u te maken met veeleisende cliënten, toenemende concurrentie en hoge werkdruk. Om kwaliteit en professionaliteit te bewaken, is het belangrijk dat u voldoende bent toegerust om met de dagelijkse hectiek en druk om te gaan. Mindfulness ondersteunt u daarbij.

Balieplus laat u graag kennismaken met de kracht van mindfulness, in een verkorte training van twee dagdelen: ‘Introductie in mindfulness’.

Leven zonder stress
Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen middel om makkelijker door het leven te gaan. Het zorgt ervoor dat u uw vak beter kunt uitoefenen en het leidt tot meer efficiëntie en werkplezier. Daarnaast draagt de training bij aan een betere balans tussen uw werk en uw privéleven. Loopt u op uw tenen? Ook bij het voorkomen van een burn-out en bij het herstellen van een burn-out biedt mindfulness uitkomst.

Opzet van de training
De training ‘Introductie in mindfulness’ bestaat uit twee bijeenkomsten van drie uur, met een tussenliggende periode van ongeveer drie weken. De training is een mix van theorie en praktische oefeningen. Zo krijgt u een helder beeld van mindfulness en kunt u de basisprincipes direct gebruiken in uw dagelijkse praktijk.

Wat leert u er?
Tijdens de training leert u signalen van stress herkennen en daar adequaat en veerkrachtig mee om te gaan. Bij mindfulness leert u om uw aandacht te trainen, net zoals u uw spieren in uw lichaam traint door te sporten.

Na afloop van deze introductietraining heeft u een basis gelegd om:

als professional beter om te gaan met de druk en dynamiek van uw dagelijkse praktijk
beter om te gaan met weerstand en onverwachte situaties
beter om te gaan met stress en werkdruk
efficiënter te werken
minder te piekeren
meer focus in uw werk en uw privé–activiteiten aan te brengen

Prijs
• Balieplus-leden: € 250,- exclusief 21% btw.
• Voor niet leden: € 290,- exclusief 21% btw.

Datum en Locatie
De training vindt plaats bij Dialogue BV te Bussum van 15:00 tot 18:00 uur op:
• donderdag 15 september
• maandag 3 oktober

Aanmelden – meer informatie
Meld u aan voor deze training op de website van Balieplus. Achtergrondinformatie over de trainers van deze ‘Introductie in mindfulness’ leest u hier. Neem voor meer informatie contact op met Dialogue via (035) 54 11 844 of stuur een e-mail naar info@dialoguebv.nl.