Voor ondernemers

Aov voor ondernemers: Soepel&Zeker AOV

Als ondernemer hebt u behoefte aan flexibiliteit en vrijheid. Daarom hebben wij de Soepel&Zeker AOV ontwikkeld voor ondernemers. Een verzekering op maat gemaakt voor ondernemers. Met flexibiliteit en vrijheid als uitgangspunt.

Deze arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) is optimaal flexibel

De Soepel&Zeker AOV biedt een unieke flexibiliteit in het samenstellen van uw aov. Zo hebt u een aov die op elk moment bij u past. U kunt twee verzekeringen vrij combineren of los sluiten:

  • een kortlopende verzekering (dekking ‘Kort’) die maximaal drie jaar uitkeert bij arbeidsongeschiktheid;
  • een langlopende verzekering (dekking ‘Lang’) die blijft uitkeren tot de gekozen eindleeftijdDe leeftijd tot wanneer u zich verzekert. Meestal sluit deze leeftijd aan op uw pensioenleeftijd. Hoe hoger uw eindleeftijd, hoe hoger uw premie. ;
  • een combinatie van deze verzekeringen.

Ook betaalbaar voor starters

Een aov kan een flinke kostenpost zijn, zeker voor startende ondernemers. Velen kiezen er daarom voor om zich niet te verzekeren. Een groot risico als u geen financiële buffer hebt. Movir biedt ook startende ondernemers zekerheid van inkomen als zij arbeidsongeschikt raken. Daarom is de premie van de kortlopende Soepel&Zeker AOV scherp. Gaat u meer verdienen of verandert uw privésituatie? Dan stapt u eenvoudig over naar een langlopende Soepel&Zeker AOV als u niet arbeidsongeschikt bent en nog geen 55 jaar. Zo bent u ook verzekerd als u langer dan drie jaar arbeidsongeschikt bent. Een validiteitsverklaring volstaat.

Aanvangskorting

Bij Movir betaalt u een premie voor uw aov die aansluit op de risico’s van uw beroep. Daarnaast kunt u rekenen op een aanvangskorting: het eerste jaar krijgt u 30% korting, het tweede jaar 15% en het derde jaar 7,5% korting op uw aov.

Deze aov is dagelijks aanpasbaar

Als uw inkomen verandert, dan kunt u de Soepel&Zeker AOV altijd verhogen of verlagenHierbij geldt een minimale jaarpremie van €343,- . Zo betaalt u nooit teveel premie. Ook bepaalt u zelf de hoogte van het bedrag dat u verzekert, het eigenrisicotermijnHet aantal dagen waarover u bij arbeidsongeschiktheid nog geen uitkering ontvangt. Hoe langer uw eigenrisicotermijn, hoe lager uw premie. en de eindleeftijdDe leeftijd tot wanneer u zich verzekert. Meestal sluit deze leeftijd aan op uw pensioenleeftijd. Hoe hoger uw eindleeftijd, hoe hoger uw premie. . Als u wilt, dan kunt u zelfs dagelijks opzeggen. Zo hebt u optimale vrijheid in het beheersen van kosten en zekerheid.

Uw beroep staat centraal bij een aov van Movir

Wij gaan uit van het verzekerde beroep en de werkzaamheden die daarbij horen. Bent u arbeidsongeschikt? Dan zullen wij u nooit verplichten andere werkzaamheden te gaan verrichten. Als u daar zelf wel voor kiest, dan vullen wij een mogelijk inkomenstekort aan. Zodat u er financieel niet op achteruit gaat.

U weet wat u verzekert

Als ondernemer wisselt de hoogte van uw inkomen. Toch wilt u financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Ook als uw recente inkomen tijdelijk wat lager is. De Soepel&Zeker AOV is een ‘zuivere sommenverzekering’. Dit betekent dat wij uw inkomen nooit opvragen om onze uitkering of het verzekerde bedragHet bedrag dat u krijgt uitgekeerd wanneer u volledig arbeidsongeschikt bent. Hierop is ook uw premie gebaseerd. te kunnen verlagenHierbij geldt een minimale jaarpremie van €343,- . Wat u verzekerd hebt, staat dus vast!

Downloads

'Hoe doen wij dat met uw aov?’
Voorwaarden Soepel&Zeker AOV