MSB Arrangement

Bent u als medisch specialist lid van een MSB dat een MSB Arrangement heeft gesloten? Wij bieden u nog meer voordeel, naast de zekerheid en kwaliteit die u al van Movir gewend bent.

Arrangementskorting

U profiteert van een arrangementskorting op de premie van de Beroeps-AOV van Movir. Hoe meer leden van het MSB een Langlopende Beroeps-AOV van Movir hebben, hoe hoger de korting op de premie. Ieder jaar wordt het kortingspercentage opnieuw bepaald op basis van het aantal MSB-leden dat bij Movir verzekerd is.

De arrangementskorting is niet van toepassing op AO Artsen-verzekeringen en polissen die Movir namens Nationale-Nederlanden Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. beheert.

Figuur: arrangementskorting Figuur: arrangementskorting

Klik hier voor veel gestelde vragen over de arrangementskorting.

Premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid

U kunt in aanmerking komen voor een premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid. Deze kan oplopen tot maar liefst 25% van de betaalde premie voor de Beroeps-AOV van Movir van het betreffende jaar. De premieteruggave wordt berekend op basis van het aantal door u bij Movir opgebouwde achtereenvolgende uitkeringsvrije jaren en de in rekening gebrachte en betaalde premie voor dat jaar.

De premieteruggave is niet van toepassing op AO Artsen-verzekeringen en polissen die Movir namens Nationale-Nederlanden Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. beheert.

Was u al verzekerd bij Movir voordat het MSB Arrangement werd afgesloten? Ook het aantal achtereenvolgende uitkeringsvrije jaren dat u voor de ingangsdatum van het MSB Arrangement bij Movir hebt opgebouwd, telt mee.

Komt uw polis tot uitkering wegens arbeidsongeschiktheid, dan worden uw uitkeringsvrije jaren voor die polis op nul gesteld en start de opbouw opnieuw nadat de uitkering is gestopt.

Figuur: premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid Figuur: premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid

Klik hier voor veel gestelde vragen over de premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid.

Wanneer kunt u gebruikmaken van het MSB Arrangement?

Hebt u een Langlopende Beroeps-AOV van Movir of sluit u deze af, dan kunt u aanspraak maken op de voordelen van het MSB Arrangement vanaf de ingangsdatum van het MSB Arrangement of als u later de verzekering sluit de ingangsdatum van de verzekering. Het enige wat u moet doen om hiervoor in aanmerking te komen is uw MSB-lidmaatschap aan Movir kenbaar maken.

Overstappen naar Movir

Bent u nog niet verzekerd bij Movir? Ook u kunt de aov aanvragen. Dan kunt u net als de andere MSB-leden profiteren van de voordelen van het MSB Arrangement. De verzekering vraagt u aan door het aanmeldingsformulier en een validiteitsverklaring in te vullen.

Uw adviseur

Arbeidsongeschiktheid kan grote financiële risico’s met zich meebrengen. Een aov van Movir sluit u daarom via uw eigen financieel adviseur.

Meer weten?

Download onze brochure 'Hoe werkt het MSB Arrangement?’ of lees meer op movir.nl. Wilt u meer weten? Bel ons via 030 607 87 00 of vul het contactformulier in.