Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor medisch en zakelijk professionals

De Langlopende Beroeps-AOV
is de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandige medisch en zakelijk professionals. Deze aov biedt dekking tot maximaal 80% van uw inkomen. Dit biedt u de zekerheid dat uw inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid op niveau blijft.

Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt:

  • verzekerd inkomen tot maximaal € 550,- per dag
  • uw eigen beroep centraal
  • geen inkomenscorrectieBij Movir worden inkomsten uit andere bronnen niet meegenomen bij de bepaling van een uitkering. Ook corrigeren wij het daadwerkelijk verdiende inkomen niet op het verzekerde bedrag.
  • kosteloze counselingservice van Elestia, 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u én uw inwonende gezinsleden
  • Uitstekende zwangerschapsregeling
  • Aanvangskorting
  • premievrijstelling na een jaar arbeidsongeschiktheid en in het laatste verzekeringsjaar

Maatwerk

De hoogte van de premie hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de eigenrisicotermijnHet aantal dagen waarover u bij arbeidsongeschiktheid nog geen uitkering ontvangt. Hoe langer uw eigenrisicotermijn, hoe lager uw premie. , de hoogte van het verzekerd bedrag, uw eindleeftijdDe leeftijd tot wanneer u zich verzekert. Meestal sluit deze leeftijd aan op uw pensioenleeftijd. Hoe hoger uw eindleeftijd, hoe hoger uw premie. en de indexatieHet verzekerde dagbedrag jaarlijks laten stijgen met een CBS- of vast indexpercentage. Dit levert een waardevaste uitkering op bij arbeidsongeschiktheid. van uw verzekering. Kortom, het samenstellen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is maatwerk.

Bent u geïnteresseerd in onze arbeidsongeschiktheidsverzekering of wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak met uw adviseur. Wilt u een eerste indicatie van de premie? Doe dan de premieberekening

U kunt de Langlopende Beroeps-AOV uitbreiden met aanvullende verzekeringen

Downloads

'Hoe doen wij dat met uw aov?’
Voorwaarden Langlopende Beroeps-AOV
Uw aov aanvragen


Een verzekering aanvragen doet u niet dagelijks.

Wat komt er allemaal kijken bij de aanvraag van een aov?

U leest hier alle stappen in het proces.

Naar het stappenplan