Aov Movir beter betaalbaar voor starters

Sinds begin 2015 verzekeren ook landbouwers, winkeliers, schilders, fotografen en mensen met honderden andere beroepen zich met de Soepel&Zeker AOV bij Movir. Steeds kijken we hoe we onze producten en diensten zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij de wensen van uw klant. Dit heeft geleid tot verbeteringen die de Soepel&Zeker AOV dé verzekering voor starters maken.

Wat hebben we verbeterd?
Speciaal voor startende ondernemers hebben we:

  • de premie voor onze kortlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Kort’) verlaagd.
  • het makkelijker gemaakt om over te stappen van een kortlopende verzekering naar een langlopende Soepel&Zeker AOV (dekking ‘Lang’). Een validiteitsverklaring volstaat voor verzekerden tot 55 jaar die niet arbeidsongeschikt zijn.

Mogelijkheden voor u als adviseur
Dankzij deze aanpassingen kunt u uw advies nog beter laten aansluiten op de startende ondernemer. Doordat uw relatie makkelijk kan overstappen, kunt u uw relatie op meerdere momenten van dienst zijn met advies. Bijvoorbeeld als hij meer gaat verdienen of als zijn gezinssituatie verandert. Zo profiteert uw relatie duurzaam van uw advies en van de kwaliteit die u gewend bent van Movir.

Neem ons mee in uw advies
We hebben voor heel veel beroepen een erg goede premie en uitstekende voorwaarden. Neem de Soepel&Zeker AOV daarom mee in uw adviezen.